SpeciaalWelkom                                   
Welkom in de modelbouwshop en modelautoshop van HobbyCar modelbouw. 
Al 22 jaar een betrouwbaar adres op het internet !!

Belangrijke mededeling

Door middel van deze webshop denken wij u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn en willen wij u een indruk geven van wat er zoal bij ons te verkrijgen is.
Wij hebben naast een uitgebereide collectie modelauto's, modelmotoren, VAG modellen en stoommachines ook een zeer uitgebreide assortiment bouwpakketten van vaartuigen, vliegtuigen, auto's, vrachtauto's, militair, starwars, startrek & ruimtevaart etc. Wij leveren de volgende merken Revell, Trumpeter, Mini-art, Italeri, AMT, Hasegawa, Fuijmi, Roden, Dragon, Zvezda, AMTS, Heller, Tamiya, Airfix, ICM, Constructo, Emhar, Tacom, Masterbox, Mirage, Zvezda, en nog vele andere modelbouw merken, bent u opzoek naar een bouwpakket dat niet op onze site staat neem dan even contact met ons op over de kosten en levertijd. Ook vindt u bij ons een zeer uitgebreide collectie met airbrush artikelen, zoals airbrushpistolen, compressoren, airbrush sets en onderdelen. 

Daarnaast leveren wij al het benodigde materiaal en gereedschap voor de modelbouwer en maquettebouwer, Evergreen profiel is nieuw in ons assortiment.
Wij krijgen wekelijks de nieuwste bouwpakketten binnen.
U kunt in onze webshop 7 dagen per week 24 uur per dag bij ons terecht. U besteld als het u uitkomt. 

Onze Doelstelling, 

Het leveren van de laatste nieuwe bouwpakketten, modelauto's, modelmotoren en  airbrush artikelen tegen zéér scherpe prijzen.   

    


  
 


Aanbiedingen