RE3810 50th Anniversary "Alpha Jet"

1:144 kit Revell (01-24)

RE3810  50th Anniversary "Alpha Jet"
Euro 29.99 Euro 23.99 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode3810
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
RE3810 50-jarig jubileum Alpha Jet

Productnummer: 03810
Schaal:1:144

Leeftijd:10+

Aantal onderdelen:126

Lengte:85 mm

Spanwijdte:65 mm

Vaardigheidsniveau 3
RE3810 50-jarig jubileum Alpha Jet

Vier 50 jaar luchtvaartgeschiedenis met de Alpha Jet Anniversary Model Kit - Drie kits in één voor drievoudig plezier!
Creëer thuis een halve eeuw luchtvaartgeschiedenis met ons 50-jarig jubileum Alpha Jet-model. Elk van de drie kits in deze cadeauset bevat 126 onderdelen op schaal 1:144 om een ​​gedetailleerd model van de Alpha Jet te bouwen. Met een lengte van 85 mm en een spanwijdte van 65 mm is elk model een perfect miniatuur van het origineel. Deze set is ideaal voor modelbouwers vanaf 10 jaar en biedt urenlang creatief plezier.

Leveringsomvang:
Deze set bevat drie complete Alpha Jet-modelsets, inclusief gedetailleerde oppervlakken en verzonken plaatverbindingen. U heeft de keuze om het landingsgestel ingetrokken of uitgeschoven weer te geven, en bij elk model worden twee vleugeltanks meegeleverd. Met deze kit heb je alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan met het bouwen van modellen.

Deze kit is perfect voor jonge en volwassen modelbouwliefhebbers, van beginners tot gevorderden. Of het nu wordt gebruikt als tentoonstellingsstuk, als verzamelobject of voor speelse vliegmanoeuvres, het Alpha Jet-model zal vreugde en leerzame uren opleveren.

Het bijzondere hoogtepunt van dit modelbouwpakket zijn de drie meegeleverde bouwpakketten, die elk hun eigen Alpha Jet-model vormen. Met gedetailleerde oppervlakken en de mogelijkheid om het landingsgestel ingetrokken of uitgeschoven weer te geven, laat deze kit niets te wensen over.

Achtergrond informatie:
De Alpha Jet is een wendbaar en zeer manoeuvreerbaar subsonisch vliegtuig dat zowel als trainervliegtuig als als jachtbommenwerper wordt gebruikt. Met dit modelbouwpakket kunt u de 50e verjaardag van dit indrukwekkende vliegtuig vieren en een stukje luchtvaartgeschiedenis van dichtbij meemaken. Of u nu al fan bent van de Alpha Jet of er binnenkort één gaat worden, met deze modelbouwset kunt u zich overgeven aan de fascinerende hobby van het modelbouwen terwijl u een stukje geschiedenis nabootst.


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review